E – CAMPER

La Vito MARCO POLO Activity és la furgoneta de lloguer preferent per a tot aquell que viatge amb gust i configura activament el seu temps lliure. Despadeix-te de la teva vida quotidiana i descobreix de nou les ganes d'aventura.

El conductor té molts motius per sentir-se agust, seients de confort i amb ajustament individual. Volant multifunció amb ordinador de viatge i quadre d'instruments amb indicadors d'alta qualitat que faciliten la consulta d'informació i el control de les funcions.

L'habitacle ofereix nombrosos compartiments pràctics i un ampli espai, funcional i variable. Els seients giratoris per al conductor i l'acompanyant, una pràctica presa de corrent de 12 volts i finestretes orientables en l'habitacle asseguren que l'explorador dels nostres dies no trobi a faltar en cap lloc la comoditat al fet que està acostumat. Gràcies al sostre elevable mecànic i al confortable banc de seient-llitera, gaudirà d'una agradable altura interior i podrà convertir el nou Marco Polo ACTIVITY en un tres i no res en un vehicle d'oci amb cinc places per dormir.

La nostra camper de lloguer és ideal per a desplaçaments de cap de setmana i vacances amb família.


Temporada*
Baixa: 01/12 al 31/03
Mitja: 01/10 - 30/11 i 01/04 al 30/05
Alta: 01/06 al 30/09
(*Festius i Ponts seràn considerats com a Temporada Alta)

  • E – CAMPER

  • E – CAMPER

  • E – CAMPER

  • E – CAMPER

  • E – CAMPER1 Dia 1 Cap de Setmana 1 Setmana
Temporada Baixa 95 € 190 € 599 €
Temporada Mitja 105 € 210 € 699 €
Temporada Alta 120 € 240 € 799 €

Assegurança Franquícia
€ /día 900 €
€ /día

Les tarifes inclouen sense cost addicional, assegurança obligatòria de l'automòbil i complementari de responsabilitat civil i fiança amb garanties il·limitades. La responsabilitat de l'arrendatari per danys al vehicle i robatori pot eximir parcialment mitjançant el pagament d'un càrrec addicional, segons el grup al qual pertanyen (CDW).

L'arrendatari és responsable del cost del combustible, així com del pagament de les multes d'aparcament i trànsit en què hagin incorregut.

L'arrendatari haurà d'estar en possessió del seu permís de conduir, amb almenys 1 any d'antiguitat i haver complert els 23 anys d'edat.

Tots els càrrecs estan subjectes al 21% de I.V.A.