Z – MINIBUS

MINIBUS 8 PLACES + EQUIPATGE

La Vito Tourer SELECT és la teva especialista per al transport confortable de passatgers. De suggerent aspecte exterior i en el seu interior una primera fila amb 2 seients seguit de dos files amb 3 seients aporten una capacitat total de fins a 8 passatgers més un espai per al porta-equipatge.

El conductor té molts motius per sentir-se a gust, seients de confort i amb ajustament individual. Volant multifunció amb ordinador de viatge i quadre d'instruments amb indicadors d'alta qualitat que faciliten la consulta d'informació i el control de les funcions.

Aquesta furgoneta de lloguer és ideal per a desplaçaments de cap de setmana i vacances per a grups nombrosos.

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

  • Z – MINIBUS

CARACTERÍSTIQUES
Cilindrada 2.148 c.c.
Carga màxima
Potència 136 cv
Volum


LLISTA DE PREUS (€) Per dia Per km 1 - 2 dies 3 - 6 dies 7 - 13 dies 14 - 30 dies
Tarifa/dia 0,22€ 121,75 € 115,30 € 102,40 € 95,95 €
Inclosos/dia 400 Km 350 Km 300 Km 250 Km


Assegurança Franquícia
€ /día 900 €
€ /día

Les tarifes inclouen sense cost addicional, assegurança obligatòria de l'automòbil i complementari de responsabilitat civil i fiança amb garanties il·limitades. La responsabilitat de l'arrendatari per danys al vehicle i robatori pot eximir parcialment mitjançant el pagament d'un càrrec addicional, segons el grup al qual pertanyen (CDW).

L'arrendatari és responsable del cost del combustible, així com del pagament de les multes d'aparcament i trànsit en què hagin incorregut.

L'arrendatari haurà d'estar en possessió del seu permís de conduir, amb almenys 1 any d'antiguitat i haver complert els 23 anys d'edat.

Tots els càrrecs estan subjectes al 21% de I.V.A.