Furgonetes de càrrega

Disposem d'una completa flota de vehicles industrials que cobriran totes les seves necessitats de transport.

2 – COMERCIAL PETIT

Furgoneta de 5,2 m3, ideal per al transport de volums petits, paqueteria, etc. Es tracta d’un furgó de dimensions reduïdes i de fàcil maniobrabilitat que li serà molt fàcil de moure amb agilitat a la ciutat. Si el que necessita és fer un viatge de llarg recorregut, comprovarà que el comportament a la carretera és excel·lent quant a ergonomia i consum.

3 – COMERCIAL MITJÀ

És la que podríem anomenar la furgoneta de tota la vida. Es tracta d’un furgó de capacitat mitjana, amb sostre sobreelevat que li proporciona un volum considerable sense perdre la maniobrabilitat. És perfecte per a tot tipus de transport, de recorregut llarg o curt, amb un confort de conducció sorprenent en una furgoneta.

4 – COMERCIAL GRAN

Si el que necessita és un furgó amb una gran longitud de caixa, aquest és el seu vehicle. Es tracta d’una furgoneta amb més de 4 metres de caixa i amb un volum de gairebé 14 m3. No perd l’aerodinàmica d’un furgó i s’estalvia combustible, importantíssim en trajectes llargs.

5 – CARROSSADA

Furgoneta amb caixa de gran volum, utilitzable al 100 % ja que no té pas de roda. Es tracta del furgó ideal per mudances, trasllat de mobles, etc. A la zona de càrrega tot són angles rectes, de manera que no hi ha espais morts. A més, la seva altura considerable (2,15 metres) li permetrà portar armaris o frigorífics en posició vertical.